• veckans_husman
  • kockar

DAGENS HUSMAN V.33

Måndag – fredag

Mellan 11.00 och 15.00.

105:-

Inkl.  salladsbuffé, bröd, smör, dryck, kaffe och kaka

LEKHYTTANS STÅENDE VEGETARISKA

Pytt med bönor, serveras med basilikaaioli och stekt ägg.

MÅNDAG

Stekt chorizo med tysk potatissallad med tomat, serveras med rostad vitlökscréme.

Fisk i ugn med skaldjurssås, toppad med marinerad skaldjursmix, serveras med citrondressad sallad och kokt potatis.

TISDAG

Pannbiff med stekt lök, gräddsås, lingonsylt och kokt potatis.

Pasta med kalllrökt lax och spenat i krämig sås.

ONSDAG

Wokad kyckling med grönsaker, serveras med jasminris och sweet chiliyoghurt.

Panerad fisk med citrus-och dillcréme, grönsaker och kokt färskpotatis.

TORSDAG

Blomkåls-och broccoligratäng med bräckt kassler, serveras med kokt potatis.

Sesam-och chiliöverbakad fisk med lime-och honungscréme, serveras med grönsaker och kokt potatis.

FREDAG

Fläsknoisette med bearnaisesås, vitlöksrostad färskpotatis och tomatsallad med örter och rödlök.

Fiskgryta med tomat, saffran och dillfrön, serveras med saffransaioli och kokt potatis.

HELGLUNCH

11.00-15.00

135:-

Fläskfilégryta med färska champinjoner, serveras med kokt potatis och gelé.

Mandelöverbakad torsk med citronsås, serveras med jasminris och grönsaker.

 

Inkl.  salladsbuffé med hemlagade sallader, bröd, smör, måltidsdryck, kaffe och kaka.

……..

*Ändringar i menyn kan förekomma