• veckans_husman
  • kockar

DAGENS HUSMAN V.17

Måndag – fredag

Mellan 11.00 och 15.00.

105:-

Inkl.  salladsbuffé, bröd, smör, dryck, kaffe och kaka

VECKANS VEGETARISKA

Texmexgryta med bönor och rotfrukter, serveras med kokt potatis och toppas med créme fraiche.

MÅNDAG

Annandag påsk

135:-

Gräddig fläskfilégryta med örter och purjolök, serveras med rostad potatis.

Fiskgratäng med saffran och fänkål, serveras med kokt potatis.

 

TISDAG

Korv Stroganoff, örtcréme, saltgurka och ris eller kokt potatis.

Stekt dillfylld strömming, med skirat smör, gröna ärtor och potatismos.

ONSDAG

Rimmad fläskbog, serveras med skånsk senapscréme och rotmos.

Pestoöverbakad fisk med vitvinssås, grönsaker och kokt potatis.

 TORSDAG

Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med grädde och hemgjord sylt.

Vinångad fisk med ägg-och räksås, grönsaker och gräslökssmaksatt potatismos.

FREDAG

Örtstekt kyckling med ratatouille och vitlökscréme, serveras med rostad potatis.

Fiskbiffar smaksatta med lime och chili, serveras med myntayoghurt och grönsaksris.

HELGLUNCH

Lördag-söndag

11.00-15.00

135:-

Färsbiffar smaksatta med bacon och grönpeppar, serveras med örtgräddsås, grönsaker och kokt potatis.

Gräslöksöverbakad fisk med brynt smör, ugnsbakade rödbetor, pepparrotscréme och kokt potatis.

 

Inkl.  salladsbuffé med hemlagade sallader, bröd, smör, måltidsdryck, kaffe och kaka.

……..

*Ändringar i menyn kan förekomma