• veckans_husman
  • kockar

DAGENS HUSMAN V.46

Måndag – fredag

Mellan 11.00 och 15.00.

105:-

Inkl.  salladsbuffé, bröd, smör, dryck, kaffe och kaka

VECKANS VEGETARISKA

Tortilla, fylld med stekt pulled pease, salsa och blandsallad.

MÅNDAG

Lunchkorv, fylld med bostongurka, serveras med kryddig tomatsås och potatismos.

Vinångad fisk med dill-och kaviarsås, grönsaker och kokt potatis.

TISDAG

Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt.

Stekt fläsk med bruna bönor och kokt potatis.

Ugnsbakad fisk med vitvinsstuvad purjolök och kokt potatis.

 ONSDAG

Kyckling i krämig tomatsås, serveras med grönsaker och kokt potatis.

Pasta med skaldjurssås, toppas med riven ost.

 TORSDAG

Rimmad bog med rotmos, serveras med senapscréme.

Panerad fisk med dansk remoulade, grönsaker och kokt potatis.

FREDAG

Svampgratinerad färsbiff, serveras med gelé, grönsaker och rostad potatis.

Fiskgryta med rotfrukter och örter, serveras med grönsaker och kokt potatis, toppas med saffransaioli.

HELGLUNCH

135:-

Boeuf Bourguignon, serveras med potatismos.

Ört-och pankoöverbakad fisk med musselsås, serveras med picklade grönsaker och kokt potatis.

 

Inkl.  salladsbuffé med hemlagade sallader, bröd, smör, måltidsdryck, kaffe och kaka.

……..

*Ändringar i menyn kan förekomma