• veckans_husman
  • kockar

DAGENS HUSMAN V.42

Måndag – fredag

Mellan 11.00 och 15.00.

105:-

Inkl.  salladsbuffé, bröd, smör, dryck, kaffe och kaka

VECKANS VEGETARISKA

Tomatsoppa med pasta, toppas med fetaostcréme smaksatt med rosmarin.

MÅNDAG

Korv Stroganoff, serveras med örtcréme, saltgurka och ris eller kokt potatis.

Ugnsbakad fisk med pepparrotssås, rostade rödbetor och kokt potatis.

TISDAG

Fläsknoisette med krämig svampsås, ugnsrostad potatis och svart vinbärsgelé.

Pasta med asiatisk lax-och fisksås med kokosmjölk och grönsaker.

ONSDAG

Lekhyttans lasagne, serveras med tomat-och rödlökssallad.

Vinångad fisk med ägg-och persiljesås, serveras med gröna ärtor och kokt potatis.

TORSDAG

 Ärtsoppa med fläsk, serveras med pannkakor, grädde och hemgjord sylt.

Fiskgratäng med rostad vitlök, serveras med gurksallad med mynta, lime och dill, samt kokt potatis.

FREDAG

Rosmarinstekta kycklinglårfileér, serveras med cidersås och bulgur-och grönsaksblandning.

Fröpanerad fisk, serveras med brynt smör, babyspenatsallad och potatispuré.

HELGLUNCH

11.00-15.00

135:-

Kalvfärslimpa, serveras med klyftpotatis, gräddsås med örter, gelé och pressgurka.

Halstrad laxfilé, serveras med citronhollandaise, fänkålssallad med citrus samt kokt potatis.

 

Inkl.  salladsbuffé med hemlagade sallader, bröd, smör, måltidsdryck, kaffe och kaka.

……..

*Ändringar i menyn kan förekomma