• veckans_husman
  • kockar

DAGENS HUSMAN V.38

Måndag – fredag

Mellan 11.00 och 15.00.

105:-

Inkl.  salladsbuffé, bröd, smör, dryck, kaffe och kaka

VECKANS VEGETARISKA

Rostad palsternacka med bönor på salladsbädd, toppad med brynt smör och rostade pumpakärnor.

MÅNDAG

Bräckt kassler, serveras med krämig rotfruktsgratäng.

Ugnsbakad torsk med orientalisk sås med honung, serveras med wokade grönsaker och kokt potatis eller ris.

TISDAG

Pasta med sås av salsiccia och grönsaker, toppas med riven parmesan.

Marinerad kallrökt lax & babyspenat, serveras med färskpotatis eller pasta, toppas med basilikaaioli

ONSDAG

Köttfärslimpa, serveras med gräddsås, gröna ärtor, gelé, samt kokt eller stekt potatis.

Fiskgratäng med vitvinssås, bacon, mandlar och timjan, serveras med grönsaker och kokt potatis.

TORSDAG

 Lekhyttans gulasch serveras med kokt potatis, toppas med yoghurt.

Panerad fisk, serveras med rabarber-chili och honungssås, kokt potatis och grönsaker.

FREDAG

Marinerad fläskytterfilé, serveras med ratatouille och bearnaise samt ugnsrostad örtpotatis.

Fiskgryta med kokosmjölk och grönsaker, serveras med kokt potatis eller ris.

HELGLUNCH

11.00-15.00

135:-

Marinerad rostbiff, serveras med krämig potatisgratäng, balsamicosås och babyspenat- och tomatsallad.

Varmrökt lax med romsås, färskpotatis och grönsaker.
Inkl.  salladsbuffé med hemlagade sallader, bröd, smör, måltidsdryck, kaffe och kaka.

……..

*Ändringar i menyn kan förekomma