• veckans_husman
  • kockar

DAGENS HUSMAN V.50

Måndag – fredag

Mellan 11.00 och 15.00.

105:-

Inkl.  salladsbuffé, bröd, smör, dryck, kaffe och kaka

VECKANS VEGETARISKA

Pasta med svampsås, toppat med hårdost och syrad rödlök.

MÅNDAG

Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor.

Fiskgratäng med fänkål och ingefära, serveras med kokt potatis.

TISDAG

Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt.

Stekt fläsk med bruna bönor och kokt potatis.

Örtbakad fisk med vitvinssås och grönsaker, serveras med kokt potatis.

 ONSDAG

Flygande Jakob, serveras med ris och toppas med jordnötter.

Pasta med skaldjur i citronsås och strimlade grönsaker.

 TORSDAG

Champinjongratinerade färsbiffar med grönsaker och rostad potatis.

Fiskgryta med tomat och grönsaker, serveras med kokt potatis och toppas med aioli.

FREDAG

Svensk karré med äppelgräddsås, grönsaker och rostad potatis.

Panerad fisk med brynt bacon, skirat smör, kapris och kokt potatis.

HELGLUNCH

Lördag-söndag

11.00-15.00

135:-

Lekhyttans mustiga gryta med örter och rotfrukter, serveras med kokt potatis.

Ugnsbakad fisk med skaldjurssås, syrade grönsaker och kokt potatis.

 

Inkl.  salladsbuffé med hemlagade sallader, bröd, smör, måltidsdryck, kaffe och kaka.

……..

*Ändringar i menyn kan förekomma