• veckans_husman
  • kockar

DAGENS HUSMAN V.30

Måndag – fredag

Mellan 11.00 och 15.00.

105:-

Inkl.  salladsbuffé, bröd, smör, dryck, kaffe och kaka

LEKHYTTANS STÅENDE VEGETARISKA

Pytt med bönor, serveras med rostad vitlökscréme och stekt ägg.

MÅNDAG

Chili con carne, serveras med ris och toppas med créme fraiche.

Fiskgryta med tomat, dillfrön och fänkål, serveras med dillaioli och kokt potatis.

TISDAG

Kycklinglårfilé toppad med lufttorkad skinka och örter, serveras med krämig balsamicosås och ris, samt gurk-och sockerärtssallad.

Pocherad fisk med ägg-och persiljesås, gröna ärtor och kokt potatis.

ONSDAG

Pytt Bellman med stekt ägg och rödbetor.

Sesam-och chiliöverbakad fisk, serveras med limecréme, fänkålssallad och färskpotatis.

TORSDAG

Stekt chorizo med ugnsrostad färskpotatis, ratatouille och persiljetzatziki.

Fiskgratäng med dill och smakrik ost serveras med broccoli och kokt potatis.

FREDAG

Gräddig köttgryta med champinjoner och örter, serveras med gelé och kokt/stekt potatis.

Mandelöverbakad fisk med citrussås, grönsaker och potatismos.

HELGLUNCH

11.00-15.00

135:-

Kantarellpasta med sidfläsk och rosmarin, toppad med hårdost.

Gravad lax med krämig dillmajonnäs och färskpotatissallad med rädisor och sockerärtor.

 

Inkl.  salladsbuffé med hemlagade sallader, bröd, smör, måltidsdryck, kaffe och kaka.

……..

*Ändringar i menyn kan förekomma