• sallad
  • matsalinterior

DAGENS HUSMAN V.25

Måndag – fredag

Mellan 11.00 och 15.00.

115:-

Inkl.  salladsbuffé, bröd, smör, vatten & bubbelvatten, kaffe och kaka.

All vår mat går även att få som take away.

LEKHYTTANS VEGETARISKA

Ugnsbakad spetskål med krämig dijonsås,, champinjoner, örtig bönmix och rostade frön toppas med ost och syrad rödlök (vegansk utan ost)

MÅNDAG

Helstekt kotlett med balsamvinägersås, grönsaker och rostad potatis.

Ugnsbakad fisk med pepparrotscréme, rödbetor och kokt potatis.

TISDAG

Pannbiff med löksky, serveras med kokt potatis.

Ugnsbakad fisk med pepparrotscréme, rödbetor och kokt potatis.

ONSDAG

Pasta med kyckling, grädde och paprika, toppas med parmesan.

Stekt fisk med curryremoulade, gröna ärtor och kokt potatis.

TORSDAG

Boeuf Bourguignon, serveras med kokt potatis.

Stekt fisk med curryremoulade, gröna ärtor och kokt potatis.

FREDAG

MIDSOMMARAFTON

Idag erbjuder vi vår a´la cartemeny!

HELGLUNCH

135:-

Wallenbergare med skirat smör, gröna ärtor, lingonsylt och krossad potatis.

Lekhyttans bouillabaise, serveras med saffransaioli och kokt potatis.

 

……..

*Ändringar i menyn kan förekomma