• veckans_husman
  • kockar

DAGENS HUSMAN V.4

Måndag – fredag

Mellan 11.00 och 15.00.

105:-

Inkl.  salladsbuffé, bröd, smör, dryck, kaffe och kaka

MÅNDAG

Kycklinggratäng med oliver och soltorkade tomater, serveras med ris eller kokt potatis.

Fiskgryta med lime och kokosmjölk, serveras med ris eller kokt potatis.

TISDAG

Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt.

Stekt fläsk med bruna bönor och kokt potatis.

Fiskgratäng med kantareller och timjan, serveras med kokt potatis.

ONSDAG

Kryddiga färsspett med ratatouille och basilikacréme, serveras med rostad potatis.

Panerad fisk med remoulade, grönsaker och kokt potatis.

TORSDAG

Pytt Bellman med stekt ägg och rödbetor.

Fiskpiccata, serveras med tomatsås, vitlökscréme och ris eller kokt potatis.

FREDAG

Rostbiff med rödvinssås, picklade grönsaker och potatisgratäng.

Ugnsbakad fisk med brynt smör, smaksatt med bacon, chili och vitlök, serveras med potatismos.

HELGMENY

135:-

Gräddig köttgryta med bacon och rotfrukter, serveras med gelé och kokt potatis.

Halstrad gös med citroncréme, syrad rödlök, broccoli och kokt potatis.

 

 Inkl.  salladsbuffé med hemlagade sallader, bröd, smör, måltidsdryck, kaffe och kaka.

……..

Värt att veta;

Tisdagarna på jämna veckor, serverar vi raggmunk och fläsk.

Torsdagar på ojämna veckor, serverar vi soppa och pannkaka.

*Ändringar i menyn kan förekomma