• sallad
  • matsalinterior

 

DAGENS HUSMAN V.4

Måndag – fredag

Mellan 11.00 och 15.00.

125:-

Inkl.  salladsbuffé, bröd, smör, vatten & bubbelvatten, kaffe och kaka.

All vår mat går även att få som take away.

LEKHYTTANS VEGETARISKA

Ugnsbakad spetskål med rostade kikärtor, vitlökscréme och stekt svamp.

MÅNDAG

Krämig vintergryta av högrev, serveras med friterad palsternacka och kokt potatis.

Panerad fisk med dill/ chilicréme, sallad av haricot verts samt kokt/ stekt potatis.

TISDAG

Ugnsbakad falukorv med äpple och lök, serveras med potatisstomp och senapscréme.

Krispig lax med dillhollandaise, sallad av haricot verts samt kokt/ stekt potatis.

ONSDAG

Pasta med färsk salsiccia i krämig sås med grädde och tomat, toppas med grana padano.

Ugnsbakad fisk med vitlöksfräst grönkål med solroskärnor, vitvinssås och krossad potatis.

TORSDAG

Lekhyttans ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor med sylt och grädde.

Ugnsbakad fisk med vitlöksfräst grönkål med solroskärnor, vitvinssås och krossad potatis.

FREDAG

Gratinerade köttfärsbiffar i tomatsås, serveras med vitlökscréme och rostade potatishalvor.

Örtöverbakad fisk med Lekhyttans gubbröra, gröna ärtor och kokt potatis.

HELGLUNCH

149:-

Lekhyttans slottsstek med kryddig gräddsås, pressgurka, géle och kokt/stekt potatis.

Ört-och pankotoppad torskrygg med stekt savoykål, citrussås och kokt potatis.

……….

*Ändringar i menyn kan förekomma